При направена поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение.

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди АД или Еконт Експрес ЕООД в рамките на 3 работни дни след потвърждение на поръчката.
Цената на доставката е според тарифата на куриера и е за сметка на клиента за поръчки на стойност под 400 лв.

За поръчки над 400 лв., доставката е безплатна и се извършва с куриерска фирма Спиди АД.

Продуктите се доставят в оригинална опаковка от производителя.

Предлаганите начина на плащане са:

  • По банков път
    Банка: Обединена българска банка АД
    IBAN: BG50UBBS81551006479090
    SWIFT/BIC: UBBSBGSF

    Титуляр: ИВЕРЕСТ ЕООД
    Основание за плащане: Домотика.БГ поръчка ХХХ
    (където ХХХ е номера на Вашата поръчка)

  • Пощенски паричен превод (плащане в брой на куриера)

Потребителят има право да се откаже от закупената стока без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 28-дневен срок, считано от датата на:

  • приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба, или:
  • когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока;
  • при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната партида или част;
  • при договори за редовна доставка на стоки, която се извършва през определен период от време, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на първата стока.

Търговецът няма задължение да възстанови допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца.

Когато потребителят упражни правото си на отказ и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 28 дни, считано от датата, на която потребителят е получил стоките. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 28-дневния срок.

Правото на отказ може да бъде упражнено единствено, когато са изпълнини следните условия:

  • Оригиналната опаковка на стоката, както и търговския й вид не са нарушени
  • Потребителя е предоставил всички покупни документи заедно със стоката, а именно: оригинална гаранционна карта, оригинална фактура или стокова разписка (ако няма фактура).

За да упражни правото си на отказ потребителя може да се свърже с търговеца на e-mail info@domotika.bg или телефон 0877 550 450.

Търговеца възстановява получените суми от потребителя в срок от 14 дни от датата, на която е получил върнатите стоки. Разходите за връщане на стоките са за сметка на потребителя.